Bünyesinde genç, dinamik deneyimli satış ve planlama elemanlarının bulunduğu şirketimiz 1997 yılında faaliyet göstermeye başlamış ve kısa bir sürede istikrarlı bir çizgide prensiplerinden ödün vermeden büyüyerek bu günlere gelmiştir.
            Mevcut kadromuzun gerekli güncel eğitimi takip etmelerine özen gösteren firmamız, sağlık sektöründe güçlü ve güvenilir satış öncesi ve sonrası hizmet sağlamayı ilke edinmiştir. Öyle ki pazarladığı ürünleri tanıyan, tanıdıkça kendini geliştiren kısa vadeli değil, uzun vadeli projelere hedef tayin ederek varmaya çalışan, her ürünü pazarlamak yerine spesifik ürünlere daha çok ağırlık veren ekibimiz tam bir takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmektedir. 
ÇALIŞTIĞIMIZ BÖLGE;

ORDU, GİRESUN, TRABZON, RİZE, ARTVİN, GÜMÜŞHANE, BAYBURT, ERZURUM, KARS, ARDAHAN, SAMSUN, SİNOP, TOKAT, SİVAS, AMASYA ve bu illere bağlı ilçeler.

ÇALIŞTIĞIMIZ BÖLÜMLER;

GÖZ, ÜROLOJİ, KALP DAMAR, STERİZASYON, GASTROLOJİ, RADYOLOJİ, AMELİYATHANE, YOĞUM BAKIM ÜNİTELERİ, P.ÇERRAHİ, ORTAPEDİ, ÇOCUK CERRAHİSİ, DİŞ
        Hizmet vermeye başladığı günden bu güne sattığı ve satış sonrası verdiği her hizmeti güvenilir referansa dönüştüren BAHAR MEDİKAL TİC.LTD. ŞT."i bu gün pek çok kamu ve özel kuruluşlara hizmet vermektedir. 

 

                   

Sizi aramamızı istermisiniz ?